Categories
Zorgverzekering

Zorgverzekering samen met partner afsluiten

Veel mensen weten het niet, maar het is mogelijk om een zorgverzekering samen met je partner af te sluiten. Op deze manier is het mogelijk om dus samen op een enkele polis te staan. Dit zorgt ervoor dat je beiden dezelfde basis verzekering hebt. Het is natuurlijk mogelijk om aanvullende verzekeringen af te sluiten.

Je kunt deze per persoon aanpassen als je dit wilt. Aangezien jullie persoonlijke wensen uiteen zullen lopen komt dit goed van pas. Het is zelfs mogelijk om de hoogte van het eigen risico te veranderen van persoon tot persoon.

Het grootste voordeel van het hebben van dezelfde verzekeraar is dat je maar een keer alles hoeft te regelen. Dit zorgt ervoor dat je veel minder werk aan de administratie zal hoeven te besteden.

Is het ook echt goedkoper?

Als we kijken naar de prijs dan is het niet zo dat het voordeliger is om het samen af te sluiten. Het is namelijk niet zo dat je korting krijgt wanneer je samen met je partner op de polis staat. Dit is voor alle zorgverzekeringen zo. Als je uit wilt komen bij een zo voordelig mogelijke verzekering voor jouw persoonlijke situatie dan is het handig om gebruik te maken van onze vergelijkingstool.

Deze tool zorgt er namelijk voor dat je een eenvoudig overzicht krijgt van de beste verzekeringen die aansluiten bij wat je zoekt. Hierdoor zal ook jij in de gelegenheid worden gesteld om de beste zorgverzekering te kiezen.

Uiteraard kun je er alsnog voor kiezen om samen met je partner een zorgverzekering af te sluiten. Onze tool houdt namelijk rekening met alle factoren die van invloed zijn op jouw persoonlijke situatie en hij past hier de selectie altijd weer op af.